Academia d’ ESO Granollers

Academia d’ ESO Granollers

El reforç escolar una de les activitats extracadèmiques que realitzem durant tot l’any a la nostre academia d’ESO Granollers. Donem assistència alumnes que cursen la ESO en el municipi en diverses matèries. En molts casos ho fem vinculats als seus tutors i professors i a la academia d’ESO Granollers

Academia d' ESO Granollers

Quines matèries podem repasar o estudiar en aquesta academia?

Abarquem totes les matèries del cicle lectiu de l’Ensenyament Obligatòria en ciències I llengües. A més, ofertem taller i classes de tècniques d’estudis per enfortir debilitats davant la tasca de l’estudi. Per alumnes que presenten retràs de continguts ofertem classes en grups reduïts.

Quins horaris i dies ens aconsellen?

Els horaris són molt flexibles per setmana, l’alumne pot escollir assistir de dilluns a divendres a partir de les 16:00 a les 20:30 en torns de classes de 1h30 i els dissabtes de 9:00 a 12:00 tot l’any. En els periodes de vacances (de juny a setembre) als matins de 8:30 a 11:30 i les tardes de 15:00 a 18:00.

Com hem poden ajudar si tinc problemes d’aprenentatge?

En aquest cas treballarem per recomenació escolar del seu mestre o psicòleg i ens ajustarem a les indicacions proposades per aquest apartat que li proposem veure les condicions de  Reeducación psicopedagógicas .

Quantes matèries puc repassar?

Per cada 1h30 pot repassar una matèria, es una recomenació per la seva millora, però pot escollir com realitzar-ho el repàs, segons la seva necessitat inmediata. Pot demanar accés al material dels exàmens dels altres anys i/o els apunts de cada matèria que vulgui estudiar.

Com puc matricular-me?

En qualsevol dels nostres productes, pot contractar-los directament a la nostra pàgina web  https://aprendamosfacil.com/,  només a de clicar a  Comprar horas de la oferta que més li pugui interessar.

Desitjo saber més

Si vol tenir més informació sobre nosaltres o els nostres productes consulti la nostre pàgina  www.aprendamosfacil.com  o be enviar un mail a : info@aprendamosfacil.com o truqui al telèfon: 676189763

[serviceplan id=’57’ description=”Para matricularte, por favor, pinchar en Comprar horas”]

0 responses on "Academia d' ESO Granollers"

Leave a Message

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

2020 © Aprendamosfacil.com. Todos los derechos reservados.
WhatsApp chat
X