Academia de TOEFL Granollers

Exámenes inglés 3hrs

Mensual / 3hrs

80

30 hrs Mensual

Trimestral / 3hrs

225

90 hrs Mensual

Curso completo / 3hrs

648

108 hrs Mensual

Academia de TOEFL Granollers

l’exàmen TOEFL (Test Of English as a Foreign Language) és un dels més sol.licitats quan no disposem a treballar, residir o estudiar en qualsevol país de parla anglesa. Per lo tant, ens es necessari assistir alguna Academia de TOEFL Granollers per preparar aquest examen de gran importància.

Academia de TOEFL Granollers

On pot fer l’exàmen TOEFL?

Les proves TOEFL només es podràn realitzar en centres autoritzats exclusivament pro ETS ( Educational Testing Service )  i a la seva pàgina oficial podrà consultar les seus, la seva ubicació i dates disponibles. En el moment que fagin la matrícula via online rebràs tota la infromació corresponen als exàmens i dates programades.

Quina modalitat ens aconsella?

Recomanem l’examen Internet Based TOEFL (iBT), es un dels adaptats a les noves tecnologies donat que consisteis en un exàmen completament online per mitjà d’un ordinador es realitzarà tota la prova. A nivell d’acceptació i fiabilitat és molt acceptat i sol.licitats per empreses i universitats al voltant del món.

Com seràn les meves classes a l’Academia de TOEFL Granollers?

Treballarem en dues vies una de realitzar exàmens continuats per avançar el nivell i adquirir la tècnica de l’exàmen, i la segona, anivellarem les teves habilitats bàsiques per l’exàmen: Writing, Listening, Speaking i Comprensió.

Com puc matricular-me?

En qualsevol dels nostres productes, pot contractar-los directament a la nostra pàgina web  https://aprendamosfacil.com/,  només a de clicar a  Comprar horas de la oferta que més li pugui interessar.

Desitjo saber més

Si vol tenir més informació sobre nosaltres o els nostres productes consulti la nostre pàgina  www.aprendamosfacil.com  o be enviar un mail a : info@aprendamosfacil.com o truqui al telèfon: 676189763

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *