Classes de repàs i reforç escolar de 6 a 12 anys

Classes de repàs i reforç escolar de 6 a 12 anys

Les classes de repàs i reforç escolar de 6 a 12 anys en la nostra actualitat cada vegada cobren més pes en la mesura que som més actius en l’era digital, atès que ens anem adequant a les comoditats digitals en molts dels casos desatenem habilitats acadèmiques ja adquirida.

Classes de repàs i reforç escolar de 6 a 12 anys

Com puc diferenciar el repàs del reforç escolar?

Són termes que sovint ens confonen molt, però començarem per definir el repàs com: “Estudi lleuger que es fa del que es té vist o estudiat, per a major comprensió i fermesa en la memòria”. En la definició del reforç trobem: ” Ajuda, socors o complement. exemple: Classes de reforç. Reforç vitamínic.”

Com puc triar quan fer repàs i quan reforç?

Al nostre centre Aprendamosfacil, podrà triar entre fer repàs escolar o reforç escolar, si escull repàs escolar el seu fill assistirà a classes en la qual ens ocuparem del control d’agenda de deures, consultar tots el seu dubtes referent a les matèries del dia a dia de la seva escola o col·legi. Prestarem gran interès per resoldre dubtes de temes ja estudiats per l’alumne.

Al final de cada mes i quinze dies emetrem un informe de seguiment de totes les activitats realitzades. Si triés reforç escolar, llavors, ens centrarem a aplicar un programa específic en les matèries o assignatures que més dificultat present. En primària, ho basaríem en tres línies fonamentals: matemàtiques, llengua oficial i llengua estrangera.

Quin temps han d’estar en repàs o reforç?

Una de les parts més complexes de decidir és el temps, però és evident que una opció difereix de l’altra, és a dir, si ha triat repàs escolar, tan aviat com hagi superat els continguts i els seus períodes d’avaluació siguin satisfactoris igual que els seus resultats acadèmics això és un bon símbol que el problema que presenta sigui millorat. Això no vol dir que tot està solucionat, li exhortem al fet que vaig continuar vigilant. Si el producte seleccionat anés reforç escolar, en ocasions sol ser més tardà a detectar-se la millorar dau als processos cognitius i pedagògics que determinen diferents fases per al seu establiment, tals com: introducció, desenvolupament, consolidació i el seu perfeccionament.

És vàlid destacar que l’omissió d’algunes d’aquestes fases pot produir retrocedir posterior al mateix plànol del problema abans tractat. Pel que suggerim, intentar d’emplenar les etapes fins a tant les avaluacions acadèmiques siguin de grau positiu regularment.

Pot combinar hores de repàs i/o reforç amb cursos d’anglès?

Al moment que es trobi matriculat amb nosaltres, podrà combinar classes de repàs i/o reforç amb curs d’anglès amb tarifes progressives adequades a les seves necessitats horàries.

Si és el seu cas, no dubti a contactar-nos per ajudar en tot el que puguem. Visiti’ns en: https://www.new.aprendamosfacil.com o bé, cridi’ns al 676189763

[serviceplan id=’57’ description=”Per matricular-te, per favor, punxar a Comprar hores”]

 

 

0 responses on "Classes de repàs i reforç escolar de 6 a 12 anys"

Leave a Message

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

2020 © Aprendamosfacil.com. Todos los derechos reservados.
WhatsApp chat
X