Classes intensives de reforç prova d’accés

CLASSES INTENSIVES DE REFORÇ PROVA D’ACCÉS

Cada vegada que s’acosten els exàmens finalsi, en realitat, no hem pogut estudiar molt per falta de temps o altres assumptes personals, necessitem rebre ajuda d’inmediat i una d’aquestes opcions es assistir a les classes intensives de reforç prova d’accés que estàn disponibles tot l’any als nostres centres, fins hi tot des de juny a setembre.

Classes intensives de reforç prova d'accés

Quins dies i quins horaris puc assistir?

Pots assistir tota la setmana de dilluns a dissabte, per el matí o per la tarda segons la necessitat. Per els matins estarem disponibles desde les 9:00 a les 12:00 de dilluns a dijous i els dissabtes, per la tarda de 16:00 a 20:30 de dilluns a divendres.

Quantes matèries puc repassar?

Per cada 1h30 pot repassar una matèria, es una recomenació per la seva millora, però pot escollir com realitzar-ho el repàs, segons la seva necessitat inmediata. Pot demanar accés al material dels exàmens dels altres anys i/o els apunts de cada matèria que vulgui estudiar.

Quantes hores es recomanen en aquestes classes intensives?

Pensem que fer unes 15 hores setmanals, l’ajudaria a millorar, avanaçar i definir conceptes, habilitats de cara als exàmens que estigui preparant. Menys d’aquestes hores, en realitat, no estaria aprofitan el màxim de les classes intensives de reforç per les proves d’accés.

Seria possible prendre aquestes mateixes classes intensives, però de manera individual?

Si, és possible, de fet, tenim una oferta on pot prendre aquestes classes de manera individual o be compartides amb un amic o un grup reduït. Quan ho necessiti ho ha de fer saber a la recepció del centre i l’informarem degudament de com pot fer-ho.

Com puc matricular-me?

En qualsevol dels nostres productes, pot contractar-los directament a la nostra pàgina web  https://aprendamosfacil.com/,  només a de clicar a  Comprar horas de la oferta que més li pugui interessar.

Desitjo saber més

Si vol tenir més informació sobre nosaltres o els nostres productes consulti la nostre pàgina  www.aprendamosfacil.com  o be enviar un mail a : info@aprendamosfacil.com o truqui al telèfon: 676189763

[serviceplan id=’83’ description=”Para matricularte, por favor, pinchar en Comprar horas”]

0 responses on "Classes intensives de reforç prova d'accés"

Leave a Message

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

2020 © Aprendamosfacil.com. Todos los derechos reservados.
WhatsApp chat
X