Mètode Reforç escolar Aprendamosfacil

Mètode Reforç escolar Aprendamosfacil

Durant més de 8 anys en Aprendamosfacil es treballa a les classes de reforç escolar, reeducació escolar i repàs escolar amb l’objectiu de desenvolupar un mètode propi adequat amb els paràmetres de l’escola de l’avui. Per això avui, podem concloure que el nostre Mètode de reforç escolar Aprendamosfacil cada dia ajudem a més alumnes en diverses àrees de l’aprenentatge.
Utilitzant mètodes directe d’ensenyament, correcció de l’error entre uns altres. Desitgem acostar-los a les nostres conclusions des de l’escala de l’aprenentatge.

Mètode Reforç escolar Aprendamosfacil

L’escala per aprendre

L’ésser humà aprèn per diverses vies, l’observació, la transmissió d’experiències, l’experimentació entre unes altres, avui li vam mostrar com es comporta l’anomenada escala per aprendre, (un nou mètode que proposa Aprendamosfacil.com a Granollers), quan es tracta de l’escola. És com si fos una escala la que s’ha de pujar de manera progressiva i, com tota escala, té diversos graons a vèncer

Quins són els graons per aprendre?

Es poden considerar que existeixen tres graons des que el nen rep el coneixement: El primer d’aquests graons es relaciona amb la identificació i descripció de les característiques i propietats del coneixement rebut, El segon graó es refereix al fet que el nen, a més de reconèixer i descriure els conceptes, haurà d’aplicar-los a una situació de la vida real.

Com fer per pujar aquests graons?

En el primer graó l’alumne sap llegir i ordenar nombres, reconeix figures geomètriques; identifica en un text els personatges, el tema i altres característiques. En el segon graó es resolen problemes senzills de la vida diària i s’emeten opinions. D’aquesta forma demostra que va progressant en el que aprèn.

Queden més graons?

Si, queda el tercer i últim graó, que es relaciona amb la capacitat de l’alumne per resoldre problemes; haurà d’identificar les característiques que se li presenten; establir les estratègies de solució i fonamentar el camí per arribar a la resposta.

Què s’ha de fer per pujar aquest graó?

Els nens hauran de mostrar la capacitat de posar de manifest la seva iniciativa en la cerca de solucions i els arguments per defensar-la. Aquí l’alumne haurà d’oferir respostes de sortida, relacionant altres coneixements o experiències similars amb la problemàtica a enfrontar. Aquest graó és de major complexitat que els anteriors, però es pot arribar a ell si hem aconseguit els anteriors graons sense dificultats. Alguns estudiants arriben a les respostes d’un problema per camins diferents als quals els ensenyem o ens ofereixen solucions amb punts de vista nous.

Quins avantatges té aprendre mitjançant l’escala?

El que l’alumne s’enfronti a la resolució o generació de problemes és també de rellevància per la seva aportació per al bon acompliment en la vida. Les mostres d’iniciativa i creativitat van perfilant el futur professional de l’individu.

En aquesta seqüència d’aprenentatge pot combinar hores de repàs i/o reforç amb cursos d’anglès?

Al moment que es trobi matriculat amb nosaltres, podrà combinar classes de repàs i/o reforç amb curs d’anglès amb tarifes progressives adequades a les seves necessitats horàries. Si és el seu cas, no dubti a contactar-nos per ajudar en tot el que puguem. Visiti’ns en: https://www.new.aprendamosfacil.com o bé, cridi’ns al 676189763

[serviceplan id=’57’ description=”Para matricularte, por favor, pinchar en Comprar horas”]

 

 

 

 

0 responses on "Mètode Reforç escolar Aprendamosfacil"

Leave a Message

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

2020 © Aprendamosfacil.com. Todos los derechos reservados.
WhatsApp chat
X