Oferta de treball professor ESO i batxillerat

Oferta de treball professor ESO i batxillerat

hi han diferents periodes en els quals es necessiten professors d’ESO i Batxillerat durant tot l’any per cubrir classes puntuals, mitges jornades i jornades completes. En el cas de que vosté sigui professor amb la formació sol.licitada, doncs li explicarem com accedir a l’oferta de treball de professor d’ESO i Batxillerat.

 

Quins perfils busquem per la nostra oferta?

En l’àmbit de ciències: busquem professor preferentment amb formació amb matemàtiques, química i biologia; amb habilitats resolutives en castellà, català i anglès B1.

En altres ciències: ciència de la terra, física, tecnologia industrial, tecnologia de la informació, es valorarà segons convingui.

Quins perfils busquem en llengües?

En català i castellà: busquem professors amb formació nativa en aquestes dues matèries centrals en l’activitat acadèmica.

En anglès: busquem professors amb experiència impartint classes des de el nivell A1 al B2 amb coneixements en l’especialitat i certificat acadèmic.

En altres idiomes: francès i alemany, entre d’altres, professors que tinguin formació acadèmica capaces d’impartir en aquests idiomes amb capacitat resolutiva.

Oferta de treball professor ESO i batxillerat

Quins requisits bàsics?

  1. Experiència mínima d’1 any en l’acompliment de la seva especialitat.
  2. Les matèries per impartir hauràn de ser planificades sota la supervisió de la direcció, així com la seva aplicació i entrega serà obligatòria. Necessari ordinador personal de 15 pulsades. (tota la informació està al núvol)

Quin tipus de jornada podrà escollir?

Podrà escollir jornada completa o mitja jornada de dilluns a divendres i dissabtes per els matins i per les tardes. El període de vacances està programat durant tot l’any natural.

Nota: l’empresa es reserva el dret de modificació.

Quin salari pot percebre?

El salari per percebre cada mes  entre   1370€ per la jornada completa, en cas de mitja jornada serà proporcional al salari descrit.

Nota: Seguretat social a càrrec de l’empresa.

Com puc accedir aquesta oferta?

Haurà de clicar en el següent link ( Trabaja con nosotros), haurà d’omplir les seves dades i enviar el CV.

0 responses on "Oferta de treball professor ESO i batxillerat"

Leave a Message

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

2020 © Aprendamosfacil.com. Todos los derechos reservados.
WhatsApp chat
X