Reforç escolar anglès

Reforç escolar anglès

Les classes reglades avui dia agrupen a molts alumnes a causa del creixement demogràfic que les nostres societats estan experimentant. Tot això està associat al moviment poblacional i generacional, hem pogut constatar que no estem preparats per assumir punts a classes. Aquest és el cas de les classes d’anglès reglades on en ocasions podem arribar a tenir 25 fins a 30 alumnes per classes.

Reforç escolar anglès

Quines ofertes puc trobar en Aprendamosfacil?

Referent a el Reforç escolar anglès al nostre centre podrà combinar o triar el tipus de classes d’anglès que desitja realitzar.  Podem combinar horaris de curs d’anglès més reforç escolar anglès, és a dir, pot dedicar hores solament per estudiar gramàtica o bé els deures del col·legi i, a més, cursar un curs d’anglès enfocat solament a l’aspecte comunicatiu fent èmfasi en Speaking, vocabulari i Writing.

Quantes hores puc fer per setmana?

Si tria cursos d’anglès, podrà assistir a classes de 1h30 o 3hrs per setmana en format extensives des de setembre a juny, en cas contrari, les intensives per períodes curts, generalment de 08:00 a les 15:00 de dilluns a dijous durant tot l’any, a més dels cursos intensius d’anglès que fem a l’estiu.
En el supòsit que desitgi reforç escolar d’anglès les varietats d’horaris van des de el matí a la tarda, pot seleccionar la tarifa plana si la seva problemàtica requerís de moltes hores amb treball del professor o bé tutoria.

Puc fer classes particulars de reforç escolar anglès?

Evidentment que sí, en aquest apartat farem coincidir els horaris del professor i el seu o bé del centre. Després determinarem les necessitats d’aprenentatge de l’alumne i els terminis de preparació per les quals se’ns ha sol·licitat aquestes classes particulars.

Com puc matricular-me?

En qualsevol dels nostres productes,  pot directament contractar-los a la nostra web: https://aprendamosfacil.com/ , solament ha de punxar a ” Comprar horas ” de l’oferta que li interessi més.

Desitjo saber més

Si desitja obtenir més informació sobre nosaltres o els nostres productes visiti’ns a www.new.aprendamosfacil.com o bé enviï un mail a : info@new.aprendamosfacil.com o truqui al telèfon: 676189763

[serviceplan id=’57’ description=”Para matricularte, por favor, pinchar en Comprar horas”]

0 responses on "Reforç escolar anglès"

Leave a Message

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

2020 © Aprendamosfacil.com. Todos los derechos reservados.
WhatsApp chat
X