Reforç escolar català

Reforç escolar català

En cada comunitat tenim una llengua oficial, és el cas de Catalunya, on la seva llengua oficial és el català. La mateixa és objecte d’estudi en tots els nivells educatius de la comunitat, per tal motiu, en molts alumnes es manifesta la necessitat de fer reforç escolar català, amb tal de millorar aspectes no fixats durant el procés lectiu.

Reforç escolar català

En què ens basem per saber les necessitats de Reforç escolar català?

Uns dels indicadors de més aplicació i mesurament que ens ajuda a saber la real necessitat sobre el Reforç escolar català és l’informe PISA (Programme for International Student Assessment). Aquest programa se centra en tres competències considerades troncals: matemàtiques, lectura i ciències.

Com avalua l’informe PISA en fracàs escolar?

A PISA les puntuacions dels alumnes en aquestes tres àrees s’organitzen en sis nivells de rendiment, de l’1 al 6, als quals s’afegeix un nivell inferior al primer (menor que 1, <1) que correspon a un nivell de competència molt deficient. La descripció de cadascun dels nivells es duu a terme mitjançant la descripció de les habilitats cognitives i de les destreses necessàries per resoldre les tasques dels ítems situats en cada nivell. De forma generalment acceptada es considera que l'alumnat que no aconsegueix superar el nivell 1, considerat un nivell bàsic o mínim, està exposat a un risc de fracàs escolar molt elevat.

Com li podem ajudar si necessita reforçar el seu català?

Podrà triar classes particulars de català o bé classes de grups reduïts per aprendre català dins d’un programa lectiu extensiu. A més, si encara no posseeix una titulació de català reglada podrà prendre classes de preparació d’exàmens de català durant tot l’any.
En cas dels alumnes escolaritzats ens centrarem a resoldre aquells dubtes i llacunes cognitiva a través del reforç escolar o classes a mesura, a més, grups de lectura, de cal·ligrafia fina i escriptura i redacció.

Com puc matricular-me?

En qualsevol dels nostres productes,  pot directament contractar-los a la nostra web: https://aprendamosfacil.com/ , solament ha de punxar a ” Comprar horas ” de l’oferta que li interessi més.

Desitjo saber més

Si desitja obtenir més informació sobre nosaltres o els nostres productes visiti’ns a www.new.aprendamosfacil.com o bé enviï un mail a :info@new.aprendamosfacil.com o truqui al telèfon: 676189763

 

[serviceplan id=’57’]

0 responses on "Reforç escolar català"

Leave a Message

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

2020 © Aprendamosfacil.com. Todos los derechos reservados.
WhatsApp chat
X