Reforç escolar matemàtiques

Reforç escolar matemàtiques

En ocasions, una de les matèries més demandada a les classes de repàs escolar és el Reforç escolar matemàtiques. És l’assignatura que més moments difícils i dolors de caps porta durant en procés d’ensenyament des de primària fins al batxillerat.

Reforç escolar matemàtiques

Per què és la més problemàtica i més necessitada?

Les matemàtiques estan presents en la nostra vida quotidiana formant part del nostre dia a dia, a més les utilitzem para gairebé tot, des de tasques bàsiques (fer la compra, etc.) fins a unes altres que no ho són tant (construir un edifici).  És cert que, en el seu procés d’aprenentatge, en ocasions no veiem la seva utilitat, per tant, resulta molt abstracta per als alumnes.

Quin Reforç escolar matemàtiques puc fer en Aprendamosfacil?

Al nostre centre pot triar classes en grups sol per a matemàtiques en grups d’alumnes de 4 – 6 alumnes. O bé, participar en classes de grups generals amb gran flexibilitat horària en els matins i tardes.
No obstant això, les classes particulars de matemàtiques, les pot triar durant tot l’any en coordinació amb el professor, sempre intentarem ajustar l’horari de l’alumne i del professor en un solament.

Quins conceptes utilitzarem en les matemàtiques?

A les classes de Reforç escolar matemàtiques utilitzarem una metodologia activa basada en un aprenentatge constructiu i significatiu, en activitats consecutives i de correcció sistemàtiques fomentant un pensament lògic- matemàtic darrere de desenvolupar ulteriors habilitats i capacitats necessàries en aquesta matèria.

Com puc matricular-me?

En qualsevol dels nostres productes,  pot directament contractar-los a la nostra web: https://aprendamosfacil.com/ , solament ha de punxar a ” Comprar horas ” de l’oferta que li interessi més.

[serviceplan id=’57’]

Desitjo saber més

Si desitja obtenir més informació sobre nosaltres o els nostres productes visiti’ns a www.new.aprendamosfacil.com o bé enviï un mail a :info@new.aprendamosfacil.com o truqui al telèfon: 676189763

0 responses on "Reforç escolar matemàtiques"

Leave a Message

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

2020 © Aprendamosfacil.com. Todos los derechos reservados.
WhatsApp chat
X