Tècniques d’estudi a Granollers

Tècniques d’estudi a Granollers

Unes de les parts de formació extra curricular de gran importància per als alumnes de baixa promoció acadèmica o per a aquells d’alt potencial es basa directament en les tècniques d’estudis aplicades a les llengües i ciències.

Tècniques d'estudi a Granollers

El fracàs escolar està molt present en la vida quotidiana dels alumnes, els quals mostren realment un domino baix de les habilitats i destreses i tècniques per a l’estudi. De fet, se sap i imparteix als estudiants les tècniques necessàries per aprendre a estudiar al llarg de la seva formació curricular. És cert que en moltes matèries aprèn mitjançant exercicis que els permetran arribar a l’aplicació de les diferents tècniques d’estudis que contribuiran al seu èxit futur.

Moltes vegades veiem com estudiants, amb altes capacitats cognitives o bé de baixa, manquen de les capacitats per aconseguir alt i satisfactoris resultats acadèmics. En aquest cas notem falta d’organització i desconeixement de les tècniques aplicades a l’estudi que els puguin ajudar-los a incrementar els seus rendiments escolars i proporcionar-los coneixements per aplicar en totes aquelles assignatures que estudiessin al llarg de la seva vida estudiantil.

Diverses recerques llancen resultats elevats referent a l’evident i preocupant faltes d’hàbits d’estudis que presenten els alumnes amb problemes d’aprenentatge. S’ha comprovat que els estudiants mostren problemes en:

1. Programació del seu temps

2. Organització de les seves matèries

3. Llegir amb atenció

4. Llegir comprenent el que llegeixen

5. Presa d’anotacions de la millor manera

6. Resumir i memoritzar els continguts

Com li podem ajudar en aprendamosfacil?

En la nostra acadèmia tenim una secció dedicada a ajudar als nostres alumnes a aprendre a aplicar les tècniques d’estudis. Comptem amb diversos cursos en aquesta adreça, com, per exemple:

1. Curs de comprensió matemàtica

2. Curs de comprensió lectora i matemàtica

3. Curs de tècniques d’estudis

4. Curs de lectomates

5. Curs de cal·ligrafia

En definitiva, hem agrupat totes aquelles febleses en diferents cursos, de manera que puguem esmenar les manques dels nostres alumnes, ensenyar-los a saber reflexionar i pensar, raonar, ser capaç d’analitzar en tot allò que implica saber estudiar una matèria.

Com matricular-me en Aprendamosfacil per a aquest curs?

Es pot matricular-se de forma senzilla solament ha de punxar en el següent link : Tècniques d’estudis i ha de triar la quantitat d’hores que desitja assistir a classes per setmana, després punxar a ” comprar hores ” i finalment empleni el formulari d’inscripció. D’aquesta manera, ja estarà matriculat en el curs que desitgis.

Desitjo saber més?

Si desitja saber més informació sobre nosaltres o els nostres productes visiti’ns en www.new.aprendamosfacil.com o bé vaig enviar un email a: info@new.aprendamosfacil.com o vaig cridar al telèfon: 676189763

[serviceplan id=’50’ description=”Per matricular-te, per favor, punxar a Comprar hores”]

 

0 responses on "Tècniques d'estudi a Granollers"

Leave a Message

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

2020 © Aprendamosfacil.com. Todos los derechos reservados.
WhatsApp chat
X