Academia de TOEFL (iBT) Granollers

Academia de TOEFL (iBT) Granollers

l’exàmen TOEFL (Test Of English as a Foreign Language) és un dels més sol.licitats quan no disposem a treballar, residir o estudiar en qualsevol país de parla anglesa. Per lo tant, ens es necessari assistir alguna Academia de TOEFL Granollers per preparar aquest examen de gran importància.

Quina modalitat vols ?

[serviceplan curso_id=”127″ plan_id=”49,50,45,46″  boton_titulo=”Contratar”]

Academia de TOEFL Granollers

On pot fer l’exàmen TOEFL?

Les proves TOEFL només es podràn realitzar en centres autoritzats exclusivament pro ETS ( Educational Testing Service )  i a la seva pàgina oficial podrà consultar les seus, la seva ubicació i dates disponibles. En el moment que fagin la matrícula via online rebràs tota la infromació corresponen als exàmens i dates programades.

Quina modalitat ens aconsella?

Recomanem l’examen Internet Based TOEFL (iBT), es un dels adaptats a les noves tecnologies donat que consisteis en un exàmen completament online per mitjà d’un ordinador es realitzarà tota la prova. A nivell d’acceptació i fiabilitat és molt acceptat i sol.licitats per empreses i universitats al voltant del món.

Com seràn les meves classes a l’Academia de TOEFL Granollers?

Treballarem en dues vies una de realitzar exàmens continuats per avançar el nivell i adquirir la tècnica de l’exàmen, i la segona, anivellarem les teves habilitats bàsiques per l’exàmen: Writing, Listening, Speaking i Comprensió.

Com puc matricular-me?

En qualsevol dels nostres productes, pot contractar-los directament a la nostra pàgina web  https://aprendamosfacil.com/,  només a de clicar a  Comprar horas de la oferta que més li pugui interessar.

Desitjo saber més

Si vol tenir més informació sobre nosaltres o els nostres productes consulti la nostre pàgina  www.aprendamosfacil.com  o be enviar un mail a : info@aprendamosfacil.com o truqui al telèfon: 676189763

 

0 responses on "Academia de TOEFL (iBT) Granollers"

Leave a Message

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

2020 © Aprendamosfacil.com. Todos los derechos reservados.
WhatsApp chat
X