Classes de robòtica primària

Classes de robòtica primària

El context actual la programació de codis cada dia passa fer més important en la societat actual, per tant comporta una preparació a edats més primerenques. Una de les àrees noves és la programació de robots llecs amb programari (LEGO WeDo 2.0), molt bàsica però intuïtiva en la construcció i manipulació de robots.

Classes de robòtica primària

 

Què descobrirem en aquest programa?

Podrem descobrir com funcionen els robots i que utilitat domèstiques poden tenir en la nostra vida quotidiana. Aprendrem a programar per a funcions simples, a més de poder dissenyar i redissenyar les seves característiques.

Són aquestes classes de robòtica de continguts transversals?

De fet, són de valor afegit en la formació de moltes assignatures del currículum docent, atès que hem de posar en pràctica molts coneixements de diverses matèries per donar resposta a cada necessitat o importància a fenòmens que desitgem siguin emplenat per la robòtica i el coding.

 

Com es desenvolupés l’intel·lecte dels nens?

Precisament, el poder construir manualment: muntant i desmuntant parts essencials determina en gran mesura la capacitat de concentració i autogestió de l’infant, així com els seus coneixements mecànica i electrònica sense obviar la connexió directa amb la física i matemàtiques que el nen podrà desenvolupar al llarg del procés d’aprenentatge.

Com puc matricular-me?

En qualsevol dels nostres productes, Un. Pot directament contractar-los al nostre web: https://aprendamosfacil.com/, només ha de punxar a “Comprar hores” de l’oferta que Un. Li interessa més.

¿Desitjo saber més?

Si Un. Voleu saber més informació sobre nosaltres o els nostres productes visiteu-nos a www.new.aprendamosfacil.com o bé vaig enviar un correu electrònic a: info@new.aprendamosfacil.com o vaig trucar al telèfon: 676189763

[serviceplan id=’115′ description=”Para matricularte, por favor, pinchar en Comprar horas”]

0 responses on "Classes de robòtica primària"

Leave a Message

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

2020 © Aprendamosfacil.com. Todos los derechos reservados.
WhatsApp chat
X