Com repassar un alumne a l’escriptura?

Com repassar un alumne a l’escriptura?

En la majoria dels problemes de l’escriptura podem considerar diversos aspectes vinculades amb les capacitats fisiològiques no desenvolupades en la seva plenitud. De fet, els nens mostren poc domini de la motricitat fina, de coordinació ocular i manual tot això en certa manera defineix la seva postura al moment d’escriure.

Com repassar un alumne a l’escriptura?

Com debem millorar davant d’aquestes faltes?

És cert que un bon to muscular permet que la postura sigui mantinguda correctament per un període major, activant grups musculars del coll i de la mà per agafar el llapis amb més independència de la resta del braç. Això mostra que una bona flexibilitat i fortalesa de braços, colzes i canyells, mans i dits comporten a una execució espacial; de dalt-a baix i esquerra-dreta, més controlada i sostinguda. Dit això, donarem valor la capacitat de coordinació espacial i visual que aquesta execució ens proveeix d’una postura corporal correcta.

Quins consells ens pot donar?

Començarem per fer amb ells activitats motivadores per millorar l’escriptura, li podem demanar de portar un diari i que vagi explicant tots els aspectes importants com a viatges, vacances i coses que li semblin interessants de plasmar en ell.  És genial si de tant en tant el nen vegi als pares escriure’ls a familiars, és un moment de demanar-li que faci el mateix.

És també vital que incentivem la lectura i després demanar que ens faci resums per escrit dels passatges o capítols que més li han agradat. Intercanviar relats sobre les seves experiències o pel·lícules de forma escrita i després que les exposi de forma oral. Normalment, a les biblioteques s’efectuen concursos de relats, contes o poesies hem d’animar-li a prendre part en aquests esdeveniments, atès que és una forma encoberta de motivar a l’ús de l’escriptura.

Com puc matricular-me?

En qualsevol dels nostres productes,  pot directament contractar-los a la nostra web: www.aprendamosfacil.com, solament ha de punxar a ” Comprar horas ” de l’oferta que li interessi més.

Desitjo saber més

Si desitja obtenir més informació sobre nosaltres o els nostres productes visiti’ns a www.aprendamosfacil.com o bé enviï un mail a : info@aprendamosfacil.com o truqui al telèfon: 676189763

[serviceplan id=’50’ description=”Para matricularte, por favor, pinchar en Comprar horas”]

0 responses on "Com repassar un alumne a l'escriptura?"

Leave a Message

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

2020 © Aprendamosfacil.com. Todos los derechos reservados.
WhatsApp chat
X