Com repassar un alumne amb la lectura?

Com repassar un alumne amb la lectura?

Perquè els nostres fills millorin la lectura, és veritat que una bona conjugació dels pares i escola contribueix molt a aquesta millora desitjada. En realitat, no desitgem que els pares es posin a impartir als seus fills classes ni executin amb ells els deures. Però, si la mostra de preocupació i organització sobre aquests aspectes potencien l’interès dels nens cap a la tasca de llegir.

Com repassar un alumne amb la lectura?

 

Com un pare pot incidir en la lectura?

És rellevant que en el temps d’oci s’incentivi aquests hàbits a través de despertar curiositats, inquietuds i interessos on el nen hagi de posar en ús la lectura; des del comentari d’una pel·lícula, la realització jocs de lletres (scramble). Nosaltres els pares hem de ser acurats en els límits exigibles de l’execució d’aquesta activitat extraacadèmica a casa, perquè sempre puguem mantenir un clima distès en quant a la tasca.

Quins són els consells per els pares a casa?

Quan fem qualsevol tipus de lectura amb els nostres nens amb l’objectiu de millorar la lectura, hem d’assegurar-nos que han comprès bé la lectura realitzada, a més de guiar-los en els següents passos: la prelectura i la lectura comprensiva indicant-los que han de fer les seves anotacions quan llegeixen per poder identificar les paraules claus o idees principals a través de el subratllat en la mateixa lectura i per últim recomanar que facint un resum del llegit tant oral com a escrit.

Què més poden fer?

Després que facin resums podem convocar-los al fet que confeccionin un esquema per poder memoritzar la major part del contingut. Amb l’exposició que no superi els 2 min per esquema ajuda molt a la fixació de continguts extensius. A més, podem treballar la recitació repetida del resum o múltiples explicacions de les seves parts.
Si veu que no li funciona, perquè manca de temps, no es preocupi, contacti amb nosaltres i li ajudarem amb gust.

Com puc matricular-me?

En qualsevol dels nostres productes,  pot directament contractar-los a la nostra web: https://aprendamosfacil.com/ , solament ha de punxar a ” Comprar horas ” de l’oferta que li interessi més.

[serviceplan id=’50’]

Desitjo saber més

Si desitja obtenir més informació sobre nosaltres o els nostres productes visiti’ns a www.aprendamosfacil.com o bé enviï un mail a :info@aprendamosfacil.com o truqui al telèfon: 676189763

0 responses on "Com repassar un alumne amb la lectura?"

Leave a Message

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

2020 © Aprendamosfacil.com. Todos los derechos reservados.
WhatsApp chat
X