Extraescolars anglès Granollers

Extraescolars anglès Granollers

L’anglès com a segona llengua d’estudi en molts sistemes educatius, és de crucial importància en les qualificacions acadèmiques en les avaluacions continuades escolars. L’assistència a classes de reforç d’anglès o classes particulars d’anglès poden ser intercanviades o substituïdes per classes Extraescolars anglès Granollers, en les quals podem oferir una mescla de tots dos serveis anteriors.

Extraescolars anglès Granollers

Per què hem de decantar-nos per les Extraescolars anglès Granollers?

En gran manera ens ajuden a afrontar un problema acadèmic dels alumnes, podent ampliar les seves hores de consulta o de contacte amb aquest idioma. Hem de recalcar que pel baix ús social a nivell social o familiar els alumnes demoren a aconseguir fluïdesa amb les llengües co-oficials.
La mateixa contribuirà a crear hàbits d’estudis que no adquirits, per conseqüència, podem ampliar vocabulari, estructures gramaticals, expressió oral i alguna cosa que és molt important la confiança al moment de parlar utilitzant les frases estudiades i més rellevants segons el nivell que cursem.

En quins horaris i dies poder fer aquesta activitat?

Per a les edats de 3 a 10 anys, en els horaris de 16:00 – 19:00 de dilluns a divendres i dissabtes de 09:00 – 12:00. Per als nens de 10 – 12 anys de 17:30- 20:30 de dilluns a divendres i dissabtes de 09:00- 12:00. En el cas dels alumnes de 12 a 18 anys de matins des de les 08:00 a les 13:00 i tardes de 16:00 a les 2:30 de dilluns a divendres i dissabtes de 09:00 – 12:00.

Com puc matricular-me?

En qualsevol dels nostres productes,  pot directament contractar-los a la nostra web: https://aprendamosfacil.com/ , solament ha de punxar a ” Comprar horas ” de l’oferta que li interessi més.

[serviceplan id=’45’]

 

Desitjo saber més

Si desitja obtenir més informació sobre nosaltres o els nostres productes visiti’ns a www.new.aprendamosfacil.com o bé enviï un mail a : info@new.aprendamosfacil.com o truqui al telèfon: 676189763

0 responses on "Extraescolars anglès Granollers"

Leave a Message

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

2020 © Aprendamosfacil.com. Todos los derechos reservados.
WhatsApp chat
X