Extraescolars classes català

Extraescolars classes català

Per moltes raons d’índole familiar o laborals triem activitats Extraescolars que en molts casos són de gran utilitat i beneficis per als nostres fills. Una d’elles són les Extraescolars classes català dirigides a recapitular aspectes estudiats per l’alumne en classe.

Extraescolars classes català

Per què les Extraescolars classes català?

Aquestes classes de català ajudaran als alumnes a fer millores significatives en els seus patrons gramaticals, expressió oral i el seu vocabulari actiu. És cert que farem un treball de llarg recorregut atès que en les llengües el procés d’assimilació és més tardà.

Quins horaris estan disponibles?

Els horaris poden varis a partir de les 16:00 d’ara endavant. de dilluns a dijous des de la 16:00 a les 20:30 podrà escollir les classes de català en format de grups i dissabtes de 09:00 – 12:00. Igualment, pot sol·licitar classes particulars de català en qualsevol dia i horari que li interessi

Què estudiarem?

Ens centrarem a augmentar el vocabulari i les parts i conceptes gramaticals que no s’han entès durant les seves classes reglades. També, si és necessari podem suggerir un programa guiat per al desenvolupament i millorar d’algunes deficiències que ens indiqui el tutor o bé els pares en qüestió.

Puc a l’estiu fer classe de català?

Si, des de el 15 de juny al 15 de setembre estem obert oferint tot tipus de serveis durant tot l’estiu. Hi haurà grups intensius i extensius de diferents matèries. A més, preparem els cuadernillos de cara al seu lliurament al setembre o bé per a exàmens de recuperació. Els horaris disponibles seran des de les 08:30 a les 11:30 i tardes des de les 15:00 – 18:00.

Com puc matricular-me?

En qualsevol dels nostres productes,  pot directament contractar-los a la nostra web: https://aprendamosfacil.com/ , solament ha de punxar a ” Comprar horas ” de l’oferta que li interessi més.

Desitjo saber més

Si desitja obtenir més informació sobre nosaltres o els nostres productes visiti’ns a www.new.aprendamosfacil.com o bé enviï un mail a : info@new.aprendamosfacil.com o truqui al telèfon: 676189763

[serviceplan id=’57’]

0 responses on "Extraescolars classes català"

Leave a Message

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

2020 © Aprendamosfacil.com. Todos los derechos reservados.
WhatsApp chat
X